Наш телефон: (0522) 33-65-83

 З метою підтримки, популяризації предметів природничо-математичного спрямування та технічних спеціальностей, зацікавленості учнів до вивчення природничо-математичних наук задля відбудови України

22-23.02.2024 року управління освіти Кропивницької міської ради разом з викладачами Харківського політехнічного інституту провели міський турнір-вікторину з «Політехнічних» наук серед здобувачів освіти 7-9 класів. Доречно, що відповідно наказу по управлінню освіти, організація заходу була покладена на  КЗ СЮТ Кропивницької міської ради. Зокрема, заступником директора Світланою Бондаренко та методистом Марцеліною Пахолівецькою КЗ СЮТ було проведено співбесіду з директорами п’яти закладів освіти, на базі яких планувалося проведення заходу щодо забезпечення його належних умов та обладнання та більше 55 індивідуальних консультацій щодо роз’яснення умов проведення та забезпечення участі здобувачів освіти у турнірі-вікторині.

22.02.2024 року вибірковий тур проходив у п’яти закладах міста, в якому взяли участь 38 команд. Десять команд посіли перші місця

ВІТАЄМО КОМАНДИ:

КЗ «Ліцей «Мрія КРМ»,  

КЗ «Ліцей «Лідер» КМР»,

КЗ «Ліцей «Європейська освіта» КМР»,

КЗ «Ліцей «Муніципальний колегіум» КРМ», 

КЗ «Гімназія «Ерудит» КРМ»,

КЗ «Ліцей «Природничих наук» КРМ»,

КЗ «Ліцей «Сокіл» КРМ»,

КЗ «Преображенська гімназія КРМ», 

КЗ «Ліцей імені Тараса Шевченка КРМ»,

КЗ «Гімназія «Інтелект» КРМ».

Змагання тривало 23.02.2024 року.  Десять команд закладів освіти продовжили змагатися у півфіналі турніру-вікторини з «Політехнічних» наук. Відчувався дух конкуренції, члени команд працювали злагоджено. Крім багажу знань, учні показали ерудицію. Турнір не був позбавлений використання інтерактивних технологій. П’ять команд вийшли у фінал.

Переможцем стала команда КЗ «Ліцей «Мрія» Кропивницької міської ради.

ІІ місце посіла команда КЗ «Ліцей імені Тараса Шевченка» Кропивницької міської ради.

ІІІ місце посіла команда КЗ «Ліцей «Лідер» Кропивницької міської ради.

Вітаємо і бажаємо перемог у майбутньому!

Дякуємо  викладачам Харківського політехнічного інституту, закладам освіти, що підготували команди до участі у турнірі-вікторині.