Печать
Категория: Новини

З метою поліпшення роботи із запобігання дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань із безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху в КЗ СЮТ 13-18 вересня 2021 року був проведений Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему «Вивчаємо, знаємо, виконуємо».

Завдання Тижня знань безпеки життєдіяльності з на тему «Вивчаємо, знаємо, виконуємо» – нагадати гуртківцям про необхідність спільних дій у сфері дорожньої безпеки.

В кожній групі гуртків нашого закладу були проведені заходи, різноманітні за формою та способом організації. За час проведення тижня БЖ керівники гуртків проводили для вихованців закладу:

Загалом, підсумовуючи  результати проведення Тижня знань з безпеки життєдіяльності, можна з впевненістю констатувати, що питання  безпеки життєдіяльності підростаючого покоління  в житті сучасного суспільства посідає особливе місце, адже саме від таких знань та вмінь  залежить  їх майбутнє – щасливе та безпечне.