Наш телефон: (0522) 33-65-83

З метою поліпшення роботи із запобігання дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань із безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху в КЗ СЮТ 13-18 вересня 2021 року був проведений Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему «Вивчаємо, знаємо, виконуємо».

Завдання Тижня знань безпеки життєдіяльності з на тему «Вивчаємо, знаємо, виконуємо» – нагадати гуртківцям про необхідність спільних дій у сфері дорожньої безпеки.

В кожній групі гуртків нашого закладу були проведені заходи, різноманітні за формою та способом організації. За час проведення тижня БЖ керівники гуртків проводили для вихованців закладу:

  • Перегляд відеороликів («Азбука безпеки на дорозі», «Сигнали світлофора і регулювальника»).
  • Бесіди («Безпека дорожнього руху», «Правила поведінки дітей на вулиці для попередження ДТП», «Правила поведінки на дорозі», «Безпека руху пішоходів», «Наша безпека – пішохідний перехід», «Безпека дорожнього руху – це життя», «Правила дорожнього руху знай – життя зберігай», «Мій друг світлофор», «Ми учасники дорожнього руху»).
  • Інформаційна хвилинка «Правила дорожнього руху».
  • Гра «Мій друже світлофор», пізнавальна гра «Подорож до країни дорожнього руху».
  • Виховні заходи («Дорога не для забав», «Безпека дорожнього руху»).

Загалом, підсумовуючи  результати проведення Тижня знань з безпеки життєдіяльності, можна з впевненістю констатувати, що питання  безпеки життєдіяльності підростаючого покоління  в житті сучасного суспільства посідає особливе місце, адже саме від таких знань та вмінь  залежить  їх майбутнє – щасливе та безпечне.