Наш телефон: (0522) 33-65-83


Керуючись наказом начальника управління освіти і науки КОДА від 23.09.2020 р. № 333-од та наказом начальника управління освіти Міської ради м. Кропивницького від16.03.21 р. №112/о, міський штаб проведення дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») продовжує планові організаційні заходи щодо цьогорічного проведення І етапу Гри.
31 березня, представники штабу – Анна Ткач, Олексій Степанчук та Павло Чорний взяли участь у нараді міського управління освіти з заступниками директорів з НВР закладів освіти міста, повідомивши про порядок та специфіку проведення І етапу «Джури». А сьогодні, 1 квітня, на базі КЗ СЮТ, відбулася нарада з представниками закладів освіти міста – керівниками дитячо-юнацьких роїв та відповідальними за підготовку команд.
Заявки на участь подало 10 роїв середньої та старшої вікової групи, а це майже 100 здобувачів освіти та педагогів від ліцею «Сокіл», НВО школи-ліцею №8, НВО №16, НВК №26, НВО №32, ЗОШ №34, НВО №35, ЦДЮТ «Центр-Юність» та НВО «Вікторія – П».
До присутніх звернулася головний спеціаліст управління освіти Міської ради м. Кропивницького – куратор І етапу «Джури» – Анна Ткач, яка наголосила на необхідності належного проведення заходу та запевнила, що міське управління освіти максимально буде допомагати роям щодо успішної організації та проведення Гри.
Голова міського штабу гри «Сокіл» («Джура») – Олексій Степанчук познайомив колег з порядком дводенного таборування роїв, розповів про вимоги до підготовки учасників, про технічне й транспортне оснащення заходу, а також відповів на запитання колег.
Голова міського координаційного сектору національно-патріотичного виховання дітей і молоді – Павло Чорний окреслив ряд важливих моментів щодо більш узгоджених підготовчих дій.
Надалі тривало жваве обговорення організаційних та практичних питань. Всі конструктивні пропозиції, що пролунали від педагогів-практиків – штаб міської «Джури» взяв до уваги.
Отже, 20–21 квітня буде проведено І (міський) етап гри «Сокіл» («Джура»), переможці якого, вже в травні, представлять освіту міста Кропивницького на ІІ (обласному) етапі Гри.