Наш телефон: (0522) 33-65-83

ЖОВТНЕВИЙ ГАРТ

 Продовжується робота національно-патріотичних гуртків, за умов шкільних канікул.  Ліцей «Сокіл» запросив керівників гуртка «Козацько-лицарський гарт» КЗ СЮТ – Павла Чорного та Гейка Сергія до участі в осінньому польовому виході своїх юних здобувачів освіти. Отже, 22.10.2020 року, в рамках передбаченої програми, на живописній галявині лісу "Шервуд", Павло Чорний провів, для двох груп «соколят», вступні тренування з основ карате, Гейко Сергій провів краєзнавчі розповіді, ознайомив з природою рідного краю, та допомагав у проведенні навчальних стрільб. Ліцеїсти дуже старалися в засвоєнні базових ударів руками та ногами, усвідомивши, що подібні навички стануть їм в нагоді для формування вояцьких компетентностей. Надалі Павло Георгійович організував, за своєї участі, для четверокласників показові виступи з бойового карате та кобудо.

Тож, триває конструктивне та корисне військово-патріотичне співробітництво нашого позашкільного закладу з передовими й найбільш потужними закладами освіти міста.

На фото  – робочі моменти тренувань вихованців кадетського підрозділу та фрагменти показових виступів для юних козачат-ліцеїстів.