Печать
Категория: Новини

ВІДЕОМАТЕРІАЛИ ВІДПРАВЛЯТИ НА ЕМЕЙЛ Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Скачати положення в форматі .doc 

ПОЛОЖЕННЯ

про міський заочний національно-патріотичний фестиваль

«Козацька Фортеця – 2020»

 

1.Загальні положення

1.1 Національно-патріотичний фестиваль «Козацька Фортеця» (надалі «Фестиваль») є щорічним комплексним виховним заходом, який організується та проводиться в системі освіти міста, згідно річного плану роботи управління освіти Міської ради м. Кропивницького, річного плану роботи міського координаційного сектору національно-патріотичного виховання дітей і молоді та у відповідності до основних положень Указу Президента України №286/2019 від 18 травня 2019 року «Про Стратегію національно-патріотичного виховання».

1.2 Метою Фестивалю є національно-патріотичне виховання учнів освітніх закладів міста, демонстрація специфіки діяльності та підсумковий творчий звіт щодо досягнень гуртківців шкіл та позашкільних навчальних закладів м.Кропивницького, популяризація гурткової роботи, задля залучення дітей і молоді до патріотичних гуртків.

1.3 Організаторами Фестивалю є робоча група з числа спеціалістів управління освіти Міської ради м. Кропивницького, членів міського координаційного сектора національно-патріотичного виховання дітей і молоді та педагогічні працівники системи освіти міста. Організатори Фестивалю здійснюють підготовчу роботу, надають консультативну допомогу, входять до складу журі, контролюють хід заходу, готують публікації для ЗМІ тощо.

1.4 Фестиваль проводиться щорічно, на початку нового навчального року (в тому числі, в переліку заходів до Дня міста).

1.5 У зв’язку з карантином, Фестиваль проводиться в заочному (дистанційному) форматі.

 

  1. Учасники Фестивалю

2.1 Учасниками Фестивалю є керівники та вихованці (і їх батьки) гуртків національно-патріотичного напрямку закладів освіти міста, в тому числі позашкільних навчальних закладів м. Кропивницького.

 

  1. Формат участі та критерії оцінювання
  2. Представники патріотичних гуртків міста готують та надають на розгляд журі відеоролик, тривалістю до 5 хвилин, виконаний у стандартних форматах AVI, або MP4, який найкращим чином презентує гурток, висвітлює специфіку його діяльності та досягнення вихованців.
  3. Зміст відеоролика має довільний характер, але журі, оцінюючи надані відео-презентації, буде враховувати наступні чинники:

 

  1. Реєстрація учасників та порядок надання відеоматеріалів

4.1 Учасники заочного Фестивалю реєструються (Додаток 1) та надають конкурсні відеоролики, в терміни вказані відповідним наказом міського управління освіти, на електронну адресу комунального закладу «Станція юних техніків Кіровоградської міської ради» (sut.kr@ukr.net), з приміткою «Заочний Фестиваль».

4.2 Конкурсні відеоролики викладаються на спеціальній електронній сторінці міського управління освіти, задля ознайомлення з ними широкого загалу.

 

  1. Підведення підсумків та нагородження переможців

5.1 Журі Фестивалю, розглянувши надані відеоролики, встановлює володарів трьох призових місць та надає підсумковий протокол міському управлінню освіти.

5.2 Міське управління освіти нагороджує переможців заочного Фестивалю відзнаками, в прийнятному для карантину форматі.

5.3 Звітна інформація про підсумки патріотичного фестивалю «Козацька Фортеця» викладається на сайті управління освіти Міської ради міста Кропивницького та в ЗМІ.

 

Додаток 2

 

Склад робочої групи та журі

міського заочного національно-патріотичного фестивалю

«Козацька Фортеця – 2020»

 

Голова журіТкач Анна Володимирівна – спеціаліст управління освіти Міської ради м. Кропивницький

 

Члени журі:

Журавльова Ольга В’ячеславівна – головний спеціаліст управління освіти

Міської ради м. Кропивницький

 

Чорний Павло Георгійович – завідувач відділом військово-патріотичного виховання комунального закладу «Станція юних техніків Кіровоградської міської ради», голова міського координаційного сектору національно-патріотичного виховання дітей і молоді

 

Сілант`єва Євгенія Едуардівна – директор Центру дитячої та юнацької творчості м. Кропивницький

 

Савенко Сергій Іванович – викладач предмету «Захист Вітчихни» НВО-ЗОШ №16

 

Степанчук Олексій Станіславович – керівник гуртка військово-патріотичного виховання НВО-ЗОШ №32

 

Пузир Валерій Валентинович – викладач фізичного виховання школи «Мрія»

 

 

 

Додаток 3

ЗАЯВКА

на участь в міському заочному національно-патріотичному

фестивалі «Козацька Фортеця – 2020»

 

Назва закладу освіти_______________________________________________

__________________________________________________________________

Назва гуртка______________________________________________________

__________________________________________________________________

Керівник гуртка (п.і.б та контактний телефон)________________________ __________________________________________________________________

__________________________________________________________________

Примітка_________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Підпис відповідальної особи_________________________________________