Печать
Категория: Новини

Щорічно 20 лютого відзначається День Героїв Небесної Сотні. Саме в ці дні, під час Революції Гідності, протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку.

Працівники та вихованці Станції Юних Техніків приєдналися до вшанування пам'яті загиблих.

Павло Чорний, презентував авторську моновиставу "ПРО 100 НЕБА" в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Є. Маланюка. Зимові події 2014 року набули нового звучання в форматі літературної постанови, з використанням авторських поетичних текстів, символічних інсталяцій та інтерактивних рішень. На захід прийшло понад 150 містян. Це здобувачі освіти шкіл, студенти ЦДПУ ім. В.Винниченка, освітяни, працівники культури та громадські активісти. 

Допомогли Павлу Чорному здійснити його творчий задум працівники КЗ СЮТ – Ірина Костинська, Людмила Смірнова, Сергій Семенюта, Василь Постика та співробітники бібліотеки – Галина Бондар і Дарина Матвієнко.

Результатом стала справжня патріотична містерія. Авторська постанова не залишила байдужими глядачів, які були залучені в хід вистави: брали участь в Перекличці Пам’яті, в покладанні символічних сердець Героїв Майдану до жертовної чаші Світлого Янгола та разом співали Гімн України.

Діти намалювали зворушливі малюнки, та влаштували виставку.