Наш телефон: (0522) 33-65-83

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров’я, які можна втратити, недотримуючись певних правил. Як ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах, а це так само підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб не потрапити у дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) і зберегти своє здоров’я та життя, потрібно завжди чітко дотримуватися встановлених Правил дорожнього руху.

З метою поліпшення роботи із запобігання дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань із безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху в КЗ СЮТ 16-20 травня 2022 року був проведений Тиждень знань безпеки життєдіяльності з на тему «Правила дорожнього руху-твої правила!».

Завдання Тиждень знань безпеки життєдіяльності з на тему «Правила дорожнього руху-твої правила!» – нагадати гуртківцям про необхідність спільних дій у сфері дорожньої безпеки.

В кожній групі гуртків нашого закладу були проведені заходи з використанням дистанційних технологій навчання, різноманітні за формою та способом організації, які були висвітлені на сайті закладу, у вкладці «Дистанційне навчання». За час проведення тижня БЖ керівники гуртків проводили для вихованців закладу:

  • Перегляд відеороликів («Правила дорожнього руху, кампанія «Безпечний пішохід», «Безпека на дорозі», «Увага! Діти на дорозі», «Правила дорожнього руху для дітей безпека на дорозі»).
  • Вікторини («Увага! Діти на дорозі!», «Вікторина по правилам дорожнього руху»).
  • Онлайн-уроки («Урок безпеки на дорозі», «Онлайн-урок з безпеки дорожнього руху»).
  • Гра з правил дорожнього руху "Так - ні"

Загалом, підсумовуючи  результати проведення Тижня знань з безпеки життєдіяльності, можна з впевненістю констатувати, що питання  безпеки життєдіяльності підростаючого покоління  в житті сучасного суспільства посідає особливе місце, адже саме від таких знань та вмінь  залежить  їх майбутнє – щасливе та безпечне.