Наш телефон: (0522) 33-65-83

На виконання підпунктів листа управління освіти Кіровоградської міської ради від 27.08.2020 № 2026/1-01-09 «Про порядок проведення Тижнів знань безпеки життєдіяльності у 2020/2021 навчальному році»,  плану роботи  закладу на 2020/2021 навчальний рік та з метою активізації виховної роботи серед вихованців творчих об’єднань з питань збереження їх життя і здоров’я з 26 по 30 квітня 2021 року був проведений Тиждень знань безпеки життєдіяльності «Безпека людини в небезпечних ситуаціях».

В кожній групі гуртків нашого закладу були проведені заходи з використанням дистанційних технологій навчання, різноманітні за формою та способом організації, які були висвітлені на сайті закладу, у вкладці «Дистанційне навчання». За час проведення тижня БЖ керівники гуртків проводили для вихованців закладу:

  • Перегляд відеороликів («Небезпечні знахідки», «Уроки цивільного захисту. Пожежна безпека», «З чого починається безпека», «Правила безпеки – правила життя», «Абетка безпеки для дітей», «Небезпечні знахідки»).
  • Інтерактивні вправи («Наодинці вдома», «Надзвичайні ситуації»).
  • Пам’ятка «Будь обережним. Небезпечні знахідки».
  • Поради («Дії при пожежі в громадському транспорті», «Дії населення в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру».

Найбільш цікаво та оригінально Тиждень БЖ був організований в гуртках ПТМ (керівник гуртка Мартим’янової О.М., Крючкова Н.В.), Виготовлення сувенірів (керівник гуртка Демченко А.М.) та ПТМ з елементами англійської мови (керівник гуртка Чередніченко А.С.).