Наш телефон: (0522) 33-65-83

20 серпня 2020 року в садовій зоні музею І. К. Карпенка-Карого відбувся творчий патріотичний захід «У піснях і віршах славим Україну!», присвячений Дню Незалежності нашої держави. Центральною частиною музично-літературного дійства була концертна програма відомого барда, композитора, поета, волонтера, лауреата чисельних конкурсів – Андрія Шульги, в дуеті з його дружиною – відомою співачкою Тамарою Алдошиною.

Глядачами та учасниками заходу були поети-співавтори, музиканти, журналісти, літератори, митці, музейні працівники та містяни – шанувальники поетично-пісенної творчості.

Від нашої станції до карпенкової садиби був запрошений завідувач відділом військово-патріотичного виховання – Павло Чорний, який взяв участь у поетичній локації, де, скориставшись нагодою, від імені КЗ СЮТ та міського координаційного сектору національно-патріотичного виховання, привітав присутніх з головним державним святом і презентував новий пісенний твір про наше місто.

Понад дві години в музейному садку лунали авторські пісні та патріотичні й ліричні композиції, на вірші поетів нашого краю: Арсенія Тарковського, Віктора Погрібного, Миколи Левандовського, Антоніни Корінь, Наталії Бідненко, Оксани Шпирко. Василя Левицького, Наталії Шмітке, Людмили Макей, Тетяни Маркової, Миколи Голованова та Павла Чорного.

Отже, наш позашкільний заклад продовжує конструктивну співпрацю з літературним музеєм. І в наступному навчальному році вже передбачається декілька спільних заходів, за участі наших педагогів та гуртківців.